Bli förmånsprenumerant (för kliniker, mottagningar, utbildningsenheter & väntrum)

Allt om mage

Allt om mage är Mag- och tarmförbundets medlemsmagasin. Genom så kallad förmånsprenumeration kan kliniker, mottagningar, väntrum, skolor och utbildningsenheter få Allt om mage gratis.

I Allt om mage medverkar framstående läkare, forskare och andra yrkespersoner från det medicinska området med de senaste rönen inom diagnostisering, behandling och forskning på mag-tarmområdet.

Medlemmar delar med sig av sina erfarenheter av att leva med mag-tarmsjukdomar. Där kan du också läsa om samhällets stöd och vårt arbete för att bevaka och förbättra villkoren för människor med mag-tarmsjukdomar.

Företag som är verksamma inom mag-tarmområdet annonserar i Allt om mage och medverkar på så sätt till värdefull information för läsarna.

Allt om mage utkommer med 4 nummer per år och ingår i medlemsavgiften som är 250 kronor. Vill du stödja Mag- och tarmförbundet, få medlemsmagasinet och inbjudningar till aktiviteter kan du bli stödmedlem för 250 kronor även om du inte har problem med magen. Bor du på samma adress som medlem eller stödmedlem kan du bli familjemedlem för 50 kronor. Du får Allt om mage i brevlådan genom att blir medlem här.

Välkommen in i gemenskapen!

Det går också att få Allt om mage gratis, så kallad förmånsprenumeration till kliniker, mottagningar, väntrum, skolor och utbildningsenheter. Fyll i din/era kontaktuppgifter i nedanstående formulär.

    Fyll i dina uppgifter här

    [recaptcha]