Bli medlem i vår gemenskap

bli medlem

Alla är välkomna att bli medlemmar hos oss! Både du som själv har en mag- och tarmsjukdom och du som helt enkelt vill vara med och stödja vårt arbeteObservera att om du anmäler dig 1 oktober eller senare i år så ingår även medlemskap för nästkommande år.

Som medlem i Mag- och tarmförbundet tillhör du en länsförening eller lokalförening. Att vara medlem ger många förmåner och möjligheter.

  • Du får information och kunskap, erfarenhetsutbyte och gemenskap.
  • Du stödjer vårt arbete med att förbättra villkoren för personer med mag- och tarmsjukdomar. Läs mer om vårt arbete här.
  • Du stödjer Mag-Tarmfonden, dvs forskningen om mag-tarmsjukdomar.
  • Du får medlemsmagasinet Allt om mage, som kommer ut med fyra nummer per år.
  • Du får ett medlemskort som underlättar för dig att få förtur på allmänna toaletter.


Olika sätt att stödja förbundet

  1. Huvudmedlem kan du bli som själv har en mag-tarmsjukdom eller är målsman för omyndigt barn.
  2. Stödmedlem kan du bli som inte själv har en sjukdom men ändå vill stötta förbundet.
  3. Huvudmedlemskap och stödmedlemskap kostar 250 kronor per år. Anmäler du dig 1 oktober eller senare gäller medlemskapet även följande år.
  4. Familjemedlem kan den bli som är skriven på samma adress som en huvudmedlem eller stödmedlem. Avgiften för familjemedlem är 50 kronor.


Bli medlem

Nedan fyller du i dina personuppgifter. För att kunna uppdatera din adress önskar vi även ditt personnummer. Om du inte vill uppge ditt personnummer kan du istället ringa eller mejla kansliet för att bli medlem. Vi värnar om din integritet och behandlar samtliga personuppgifter i enlighet med dataförordningen GDPR.