Föreläsning sjuk med socker

 

En växande andel av befolkningen lever med mage/tarm problematik, som i sin tur skapar stora hälsoproblem på kort- såväl som lång sikt.

Orsakerna till detta är många men mycket kan hittas i vår moderna livsstil, både genom hur vi lever våra liv och vad vi äter.

I denna föreläsning delar sockerterapeuten Frida Sandin med sig av sina erfarenheter kring vad socker och snabbmat kan ha för konsekvenser för kropp och knopp och inte minst för mage/tarm.

Frida är själv tillfrisknad från ett konstant sug efter socker och har tack vare sina insikter fått hjälp med att hantera sitt sockerberoende.

Här får du kunskap och insikter i den ökade sockerkonsumtionens förödande konsekvenser på individ- såväl som samhällsnivå.

Frida Sandin är nykter sockerberoende samt folkhälsovetare, livsstilscoach och holistic addiction medicine terapeut och jobbar idag med utbildning och behandling till företag och privatpersoner.

Läs mer på www.levasockerfri.se

Föreläsningen är 2 x 45 min med fikapaus emellan.

Varmt välkommen med din bokning.

Det finns max 100 platser online som är bokningsbara. Du kommer då få en länk till Zoom på dagen för föreläsningen.

Om du bor i Linköping eller omnejd och vill vara med på plats så kan du boka din plats så i stället. Det finns max 40 corona anpassade platser i Vagnhallen, fontänhuset, västra vägen 32, Linköping.

Denna föreläsning är öppen för alla att delta i och är gratis.

Boka online

 

Uppdatering: 

Enligt nya råden från Folkhälsomyndigheten ska vi inte ha möten där vi träffas personligen och kan sprida covid-19. Denna föreläsning kommer därför endast att vara online.
Alla platser online är fyllda och föreläsningen på plats i Vagnhallen, Föreningshuset Fontänen är inställd.


För mer information om eventet vänligen navigera till eventet i vår kalender.