Nyheter

Inbjudan: Intervjustudie om muntlig patientkritik i vårdmöte

Inbjudan vi tidigare delat: Forskningstudie som undersöker vårdmöten ur ett patientperspektiv

Tips om inbjudan till en studie som undersöker betydelsen av muntlig patientkritik i vårdmöten från Jelmer Brüggemann, docent och universitetslektor vid Linköpings universitet.
Nedan och på bilden är information om studien från Jelmer Brüggemann.

”Vi genomför just nu en vetenskaplig studie som undersöker betydelsen av muntlig patientkritik i vårdmöten. Det kan handla om situationer där patienter uttrycker, eller övervägt att uttrycka, en form av kritik i vårdmöten. Vi söker nu personer som vill delta i en intervjustudie från ett patientperspektiv. Studien är godkänd av Etikprövningsmyndigheten.

Alla som har varit patient inom svensk sjukvård kan delta i studien.

Om du vill anmäla ditt intresse och få mer detaljerad information om studien klickar du på länken nedan. Länken tar dig till ett formulär där du fyller i dina kontaktuppgifter. Vi tar sedan kontakt med dig.

Länk till anmälningsformuläret

Med vänlig hälsning,

Jelmer Brüggemann, universitetslektor, Linköpings universitet
(ansvarig forskare, email hidden; JavaScript is required, 013 – 28 29 58)

Lisa Guntram, universitetslektor, Linköpings universitet Ann-Charlotte Nedlund, universitetslektor, Linköpings universitet”


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/magotarm/public_html/wp-content/plugins/wp-font-awesome-share-icons/wp-font-awesome-share.php on line 352