Nyheter

Resa till Kolmårdens djurpark

När: 4:e maj 2019
Anmälan senast: 20:e april 2019
Anmälan och frågor till : email hidden; JavaScript is required
Upphämtning: Resecentrum i: Motala 08:00, Linköping 08:45, Norrköping 09:30
Hemresa: Efter stängning kl 18

Välkommen på en resa till Kolmården. Medlemmar med familj bjuds in till en dagsresa till Kolmården. Ange namn på deltagare samt om personen är under respektive över 12 år i anmälan och i vilken av de tre städerna upphämtning ska ske, mobilnummer, samt om rullstolslyft önskas. Vi satsar på att vara på Kolmården vid öppning.
Bussresa och inträde till Kolmården är gratis. Förtäring står deltagare själva för. Vi reser med Barks buss (Blå Volvobuss med silverstjärnor). Bussen är utrustad med toalett och vid behov rullstolslyft. Först till kvarn. Begränsat antal platser. Välkommen!


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/magotarm/public_html/wp-content/plugins/wp-font-awesome-share-icons/wp-font-awesome-share.php on line 352