Nyheter

Akrylkväll i Norrköping

Den 16 september hölls en akrylkväll i Norrköping av våran medlem Ellinor. Så här skriver hon om det eventet:

”Vi började med att äta god mat på Fika och pratade om livets svårigheter och glädjeämnen. Det fanns en gemensam lättnad i att prata med andra i liknande situation vilket är en av de viktigaste funktionerna med förbundet, ingen ska känna sig ensam i sin sjukdom.

Efter maten gick vi över till My Art Factory där vi träffade konstnären och galleristen Suzanne Sjödin. Vi fick prova på att måla i en trevlig och tillåtande miljö. Det uppskattades att det ordnades en aktivitet i Norrköping och det är jag glad för och ska fortsätta att organisera fler framöver! Har ni idéer om aktivieter får ni gärna tipsa mig på email hidden; JavaScript is required.”

 

Tack alla som kom!


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/magotarm/public_html/wp-content/plugins/wp-font-awesome-share-icons/wp-font-awesome-share.php on line 352