Nyheter

Sista anmälningsdag för två av höstens aktiviteter närmar sig

Ta chansen att vara med på kommande evenemang i höst:

Akrylkväll i Norrköping

Våran medlem Ellinor i Norrköping kommer hålla i kreativ dag i Knäppingsborg i Norrköping. Så här skriver hon: ”Kl. 15:00 träffas vi på Fika för att umgås och fika en stund innan det är dags att gå över till galleriet My Art Factory. 16:00 – 18:00 provar vi på akrylmålning under ledning av galleristen och konstnären Suzanne Sjödin.”

Tid: 16 september kl. 15:00 – 18:00
Plats: Knäppingsborg, Norrköping
Anmälan: Sker via mail email hidden; JavaScript is required. Ange även eventuella allergier. Begränsat antal platser.

Anmälan senast 28 augusti.

 

Medlemshelg i Norrköping

Helgen vecka 39 kommer en medlemshelg hållas i Norrköping. Helgen kommer bestå av olika aktiviteter för medlemmar för att lära känna varandra och lära oss av varandra. Bland annat kommer vi få testa på yoga, köra femkamp och även pyssla samt ha filmkväll.

Alla medlemmar över 15 år är välkomna. Under helgen kommer medlemmar att få sova över på Scandic hotell som ligger i närheten. Föreningen står för kostnaden samt frukost, lunch och middag. På lördagen får gärna anhöriga också deltaga under dagtid. Föreningen bjuder då på lunch och middag.

Tid: 29 september kl. 18:00 – 1 oktober kl. 16.00
Plats: Marieborgs Folkhögskola, Marieborgsvägen 16, Norrköping
Anmälan: Sker via mail email hidden; JavaScript is required. Ange eventuell speciell kost, namn och kontaktinformation samt om du tänker övernatta.

Anmälan senast 25 augusti.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/magotarm/public_html/wp-content/plugins/wp-font-awesome-share-icons/wp-font-awesome-share.php on line 352