Nyheter

Fina dagar på Piperska

Vi var på Piperska och hade tre fantastiska dagar där i början av oktober.
Vi kom dit fredagen 6 oktober på eftermiddagen och åkte hem på söndagen efter lunch.
Tanken är att man ska kunna finna återhämtning och få känna sig som en gäst och det är precis så det är där.
Man blir så väl omhändertagen av personalen och maten som serveras av kocken är gjord av fina råvaror och den är verkligen god. I denna helg ingår frukost, mellanmål både förmiddag och eftermiddag, lunch med dessert, kvällsmat och på kvällen kaffe/the med kex och ost. Så skönt att bli bortskämd och komma till dukat bord.

Man bestämmer själv hur man vill tillbringa tiden där. Några gick ut på promenad, några spenderade tid i salongen och umgicks och emellanåt vilade man på sitt rum. Bakom Piperska finns en mindre bokskog som är väldigt rogivande och fin. Dit gick många för att njuta av solsken och vackra höstfärger.
Nedvarvning och lugn är något som infinner sig naturligt i denna miljö men det är bara synd att helgen går så fort.