Nyheter

Året 2020 snart slut

Snart är året 2020 slut och det är nog ett år som många kommer att minnas länge. Det var året då vi alla fick nya vanor och inte kunnat träffa alla våra nära och kära. Det har varit ett väldigt långt år och nästan som en berg och dalbana. Det har varit stunder då vi hoppats och trott att nu minskar pandemin, men så har den återtagit världen med full kraft igen.

Tyvärr så har ju även detta påverkat vår förening fullt ut. Mag och tarmföreningen i Skaraborg har fått ställa in hela årets verksamhetsplan. Våra aktiveter med Sköna dagar på Piperska vår och höst, föreläsning med Håkan Andersson, höstens familjedag och vårt härliga julbord har inte kunnat genomföras på grund av pandemin.
Styrelsen har haft styrelsemöten per telefon under året då vi inte heller haft möjlighet att träffas. Det har varit en ny erfarenhet och utmaning för samtliga att genomföra dessa digitala sammankomster.

Styrelsen hoppas att genomföra ett fysiskt årsmöte den 6 februari kl. 11,00. Allt hänger dock på hur restriktionerna ser ut när tiden närmar sig detta datum. Mer information kommer längre fram men boka gärna in denna dag i kalendern.
Styrelsen har även bokat in oss till vår och höst hos Piperska för att genomföra dessa dagar under 2021 om möjlighet att träffas kommer att finnas vid denna tidpunkt. Tanken är att vi förhoppningsvis för 2021 även kan genomföra föreläsning, familjedag och julbord.
Året som har gått har satt sina spår och en önskan om att år 2021 blir bättre, finns det nog överallt.

Ta väl hand om er och följ restriktionerna så hjälps vi åt att minska smittspridningen i samhället.

God Jul och Gott Nytt År önskar
Styrelsen