Nyheter

Slutet på sommaren

Än är de sista dagarna varma och solen ger oss lite extra energi. Sakta går det mot höst detta märkliga år med Covid-19.
Tyvärr så har många aktiviteter fått ställas in år. Styrelsen fortsätter ha möten via konferenssamtal över telefon. Vi har fått fondbidrag från John Hedins stiftelse som skulle använts till vistelse på det populära Piperska. Eftersom Piperska stängt sin verksamhet resten av året har vi istället fått medgivande att göra en investering till en ny dator till kansliet. Den årliga familjedagen har vi också fått ställa in vilket vi beklagar. Vår förhoppning är att vi kanske har möjlighet att genomföra en sammankomst med ett gott julbord. Mycket hänger på framtida restriktioner om vi kan genomföra det. Vi passar på att önska alla våra medlemmar en frisk och fin höst.
Glöm inte att fortsätta hålla avstånd!