Nyheter

Mag- och tarmföreningen i Göteborgsområdet har nya kontorstider

Våra nya kontorstider är måndagar och onsdagar 9.00-17.30 samt fredagar 13.00-17.00. Kansliet arbetar hemifrån under coronapandemin, men du når oss precis som vanligt per e-post: email hidden; JavaScript is required.

Det går också bra att ringa till kansliet och tala in ett meddelande på telefonsvararen . Telefonsvararen lyssnas av flera gånger per dag på måndagar, onsdagar och fredagar. Kom ihåg att tala in ditt namn och telefonnummer, så ringer vi upp.

Mag- och tarmföreningen i Göteborgsområdet har ny kanslist sedan 1 april 2021. Vår nya kanslist heter Annika Helmerson och arbetar även hos ILCO Tarm- uro- och stomiförbundet Region Västra Götaland samt Göteborgs lokalförening.

 


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/magotarm/public_html/wp-content/plugins/wp-font-awesome-share-icons/wp-font-awesome-share.php on line 352