Nyheter

Grillkväll 16 augusti med extra sommarlovskul för barnen

Mag- och tarmföreningen i Göteborg bjuder in till en härlig dag på vackra Amundön i Göteborgs skärgård. Dagen är kostnadsfri och vi har inget krav på medlemskap (självklart välkomnar vi er som medlemmar om ni inte redan är det! Gå i så fall in på vår hemsida och anmäl er).

Datum: torsdagen den 16 augusti

Tid: 15.30

Plats: Lilla Amundön handikappbadet, Lillövägen 10 i Göteborg

Länk till badet med information och vägbeskrivning

15.30 – Aktiviteter och fika. Vi bjuder på fika på eftermiddagen och grillat med tillbehör på kvällen.

18.00 – Grillning

Aktiviteter under dagen; bad i hav och bassäng, lekar, skattjakt, fiskdamm, fika och grillning. En gastrosjuksköterska kommer finnas på plats för att besvara frågor eller funderingar.

 Anmälan:

Vid anmälan vill vi be om era kontaktuppgifter med namn, mailadress och telefonnummer. Vi vill också veta hur många vuxna som kommer samt antal barn och ålder på barnen. Vi behöver också få veta barnets diagnos och om det finns eventuella allergier eller specialkost att ta hänsyn till. Viktigt att ni skriver om ni medverkar både dag och kväll eller endast under dagen!

Sista anmälningsdag: onsdagen den 1 augusti via e-post: email hidden; JavaScript is required eller via telefon: 031-12 10 03. Det går bra att lämna anmälan på telefonsvararen, glöm då inte lämna alla uppgifter!

Tipsa gärna om evenemanget om ni känner andra familjer som har barn med någon mag – och tarmsjukdom.

Våra kontaktuppgifter: Mag- och tarmföreningen i Göteborgsområdet, tel: 031-12 10 03,
e-post: email hidden; JavaScript is required

Varmt välkomna!