Nyheter

Årsmöte på Lundsbrunn

Genomfört årsmöte på Lundsbrunn

Mag-och tarmföreningen i Skaraborg har haft årsmöte på Lundsbrunn Resort & Spa med god uppslutning. Förhandlingarna löpte enligt dagordningen utan avvikelser. Styrelsen beviljades ansvarsfrihet, verksamhetsplan och budget för det kommande året godkändes. Följande poster i styrelsen efter genomfört årsmöte:
Ordförande Susan Lidnert, vice ordförande Åke Brunnerbäck.
Ledamöter Eva Bergström Bryngelsson, Roland Andersson och Åke Bryngelsson.
Suppleanter Lennart Thorén, Gerd Adolfsson, Anna-Karin Andersson samt Kerstin Brunnerbäck. Revisorer Bo Andersson och Anita Josefsson. Revisorssuppleant Barbro Brostrand Lovén.  

Föreningen har haft följande sammankomster under föregående år: Må Bra dagar på Piperska i Lundsbrunn, sommarutflykt till Cesarstugan i Östra Tunhem samt julbord på Flämslätts Stiftsgård. Efter avslutat årsmöte tackade årsmötets ordförande Karl Gustavsson från förbundet, för ett väl genomfört årsmöte samt tackade även deltagarna för visat intresse. Dagen avslutades med lunch och kaffe samt en god gemenskap. 

Årsmöte på Lundsbrunns Resort & Spa 25 mars 2023