Nyheter

Vi önskar er en riktigt god jul och gott nytt år!

Det börjar närma sig jul och nu har vi skänkt årets gåva på 50 000kr från våra medlemmar till forskningsfonden Mag-Tarmfonden. Som medlem i Mag- och tarmförbundet är du silversponsor till Mag-Tarmfonden och bidrar till att lösa gåtorna kring mag- och tarmsjukdomar. I år beviljades sju forskningsprojekt 1,25 miljoner från fonden! Varmt tack för att du är medlem och hjälper till att göra skillnad!

Vill du också vara med och bidra till forskningen och vårt arbete? Samtidigt får du medlemsmagasinet Allt om mage 4ggr/ år och inbjudningar till aktiviteter? Kanske medlemskap är en passande julklapp till dig själv. Nästa års medlemskap ingår förstås om du registrerar dig innan årsskiftet. Här kan du läsa mer och bli medlem: https://magotarm.se/stod-oss/bli-medlem/

Förbundskansliet har stängt mellan den 21 december och 7 januari. Under denna period kommer även våra sociala medier att uppdateras i ett lägre tempo.

Vi önskar er en härlig jul och nyårshelg!