Vilka vi är

Mag- och tarmföreningen i Blekinge bildades 1986 och har för närvarande cirka 220 medlemmar.

Föreningen vänder sig till personer med sjukdomar eller andra funktionsstörningar i matsmältnings- kanalen och som bor i Blekinge län. Genom medlemsstöd, informationsverksamhet och påverkansarbete medverkar föreningen till att mag-tamsjuka ska få stöd och hjälp som behövs till följd av sjukdomen. Föreningen sprider även information om Mag- och tarmförbundet genom att anordna olika musikarrangemang där ev. överskott går till Mag- och tarmförbundets fond.

Som medlem i föreningen får du möjlighet att träffa andra i samma situation för utbyte av tips och erfarenheter som kan underlätta i vardagen. Du inbjuds till föreläsningar och andra aktiviteter där du kan lära dig mer om din sjukdom och få annan värdefull information. Du är också välkommen att vara med och påverka villkoren för dig själv och andra mag-tarmsjuka genom att medverka i föreningens informations- och påverkansarbete.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/magotarm/public_html/wp-content/plugins/wp-font-awesome-share-icons/wp-font-awesome-share.php on line 352