Vilka vi är

Mag- och tarmföreningen i Värmland bildades 1982 som Länsförening av Mag- och tarmförbundet och har för närvarande cirka 150 medlemmar.

Föreningen vänder sig till personer med sjukdomar eller andra funktionsstörningar i matsmältningskanalen och som bor i Värmlands län. Genom medlemsstöd, informationsverksamhet och påverkansarbete medverkar föreningen till att mag- och tamsjuka ska få det stöd och den hjälp som behövs till följd av sjukdomen.

Som medlem i föreningen får du möjlighet att träffa andra i samma situation för utbyte av tips och erfarenheter som kan underlätta i vardagen. Du inbjuds till föreläsningar och andra aktiviteter där du kan lära dig mer om din sjukdom och få annan värdefull information. Du är också välkommen att vara med och påverka villkoren för dig själv och andra mag- och tarmsjuka genom att medverka i föreningens informations- och påverkansarbete.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/magotarm/public_html/wp-content/plugins/wp-font-awesome-share-icons/wp-font-awesome-share.php on line 352