Nyheter

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN TILL EN GRILLTRÄFF I MARIEBERGSSKOGEN

Tisdagen den 24 maj kl 18,00 träffas vi och trivs tillsammans runt en av Mariebergsskogens flera grillställen och, förhoppningsvis, kommer grillen vara förberedd för grillning med fina grillglöder.

Kostnaden för detta är att du tar med egen matkorg med diverse mat och dryck som du/ni gillar. Vi fixar grillkolen men ta gärna med egna grillpinnar, spett eller dylikt att grilla med.

För barnen finns det en stor lekplats samt en hel del andra stimulerande saker att syssla med samt ett besök i den fina Lillskogen med alla trevliga djur och fåglar är att rekommendera.

Vi hoppas naturligtvis på sol och värme denna dag men ta ändå med sittunderlag och någon filt samt ta på dig/er oömma kläder. Träffen har ingen sluttid utan vi grillar, pratar, roar oss och har trevligt så länge vi tycker det är roligt.

Slut upp med nära och kära, stora som små, till vår trevliga grillträff men om det blir ösregn ställer vi in träffen. Dock ska inte ”lite” regn hindra oss.

OBS! Ingen anmälningsplikt.

Hjärtligt välkommen tisdagen 24 maj kl 18,00

Samling vid Mariebergsskogens huvudentré

 

ILCO Värmland och Mag- o Tarmföreningen Värmland


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/magotarm/public_html/wp-content/plugins/wp-font-awesome-share-icons/wp-font-awesome-share.php on line 352