Familjehelg

Unga Magar in till en familjehelg på Runö Folkhögskola. Helgen vänder sig till alla medlemsfamiljer med barn i åldrarna 5-15 år, som har en mag-tarmsjukdom, oavsett diagnos.

Helgen den 7-8 september 2024 bjuder Unga Magar in till en familjehelg på Runö Folkhögskola. Helgen vänder sig till alla barn och unga med en mag-tarmsjukdom mellan 5-15 år samt deras föräldrar och syskon. Syftet med familjehelgen är att sammanföra barnfamiljer från hela landet för att byta erfarenheter och umgås.

Under helgen får vi även ta del av spännande och intressanta föreläsningar från vårdprofessionen. Bland annat föreläser Helena Jonsson Rolandsdotter, barnläkare på Sachsska barn- och ungdomssjukhuset om IBD och andra mag-tarmsjukdomar samt delar med sig av sin forskning om kosten. Även psykogen Maria Lalous kommer tillsammans med en dietist och en mycket kunnig IBD-sköterska.

Helgens program börjar klockan 11.00 på lördagen och avslutas klockan 15.00 på söndagen. 

Runö Folkhögskola ligger naturskönt i Stockholms skärgård (Åkersberga), cirka 30 minuter med bil från Stockholm. Med buss och tåg tar det cirka en timme från Stockholms central. På Runö bor vi i trevliga dubbelrum i fina omgivningar. På området finns både pool och bastu samt tillgång till olika spel och aktiviteter som boule och kubbspel.

Hör av dig till kansliet om du är intresserad och vill veta mer. Mejl: email hidden; JavaScript is required
Telefon: 08-642 42 00.

Sista anmälningsdag till kansliet är måndagen den 29 augusti och kostnaden är 500 kr per familj. I priset för dig som medlem ingår både kost och logi samt resa. Resekostnader ersätts i efterhand efter inskickad reseräkning.

Varmt välkommen!