Nyheter

En vädjan om hjälp….

Mag- och tarmföreningen i Uppsala län har funnits i över 30 år och det är vi självklart stolta och glada över. Vi har både gjort nytta och haft så roligt under åren vi varit verksamma. Nu är vi i stort behov av att fler vill engagera sig i föreningen.

Det skulle vara så tragiskt om vi blir tvungna att lägga ner vår fina förening.

Vi vädjar och ber er alla ute i länet att detta inte ska ske. För att det inte ska hända behöver vi hjälp av er. Många tror att det är väldigt betungande att sitta med i en styrelse men så är det verkligen inte. Det är både glädjefyllt och engagerande. I dagsläget är vi 194 medlemmar.

Under året har vi fem styrelsemöten, en vårresa, en föreläsning och en julresa. Även om du inte vill sitta i styrelsen kanske du kan hjälpa till med planeringen inom något av dessa områden.

Idag är vi fyra tappra kämpar men från och med årsmötet kommer vi bara att vara två personer. Tveka inte att höra av dig så vi kan fortsätta vår existens i Uppsala. Ring eller mejla till Eleni: email hidden; JavaScript is required eller 070 68 38 525