Nyheter

Båttur till Sandhamn

Torsdagen den 18 augusti gör vi en resa i repris som blev väldigt uppskattad. SANDHAMN.

Vi åker buss till Stavsnäs. Innan vi kliver på båten hinner vi med en bussfika. Under båtturen ut till Sandhamn njuter vi av en vacker skärgård. Vi äter lunch på anrika Sandhamns värdshus, där det serveras dill och dijonfylld strömmingsflundra med potatismos, lingon och brynt smör, sallad , bröd , ramlösa/lättöl samt kaffe. Det finns sedan tid att se sig omkring på egen hand innan vi kliver på båten tillbaka till Stavsnäs där vår buss väntar på oss. Avresa kl 7.00 och åter i Uppsala kl 17.00. Resan kostar 675 kronor men som medlem betalar du endast 300 kronor. Anmälan görs till Eleni senast den 5 juni. E-post till Eleni är: email hidden; JavaScript is required


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/magotarm/public_html/wp-content/plugins/wp-font-awesome-share-icons/wp-font-awesome-share.php on line 352