Prata mage – av Unga Magar

Utbildningshelg i Göteborg

Hej alla magkrigare!

Efter en härlig sommar har vi i styrgruppen kickat igång hösten med en utbildningshelg. För att kunna utföra vårt uppdrag på bästa sätt har vi genom ABF (Arbetarnas bildningsförbund) fått möjlighet att ägna en hel helg åt att utbilda oss i styrelsearbete. Vi möttes upp i Göteborg under fredag eftermiddag för lite teambuilding och höstpepp på Liseberg. Lördag och söndag spenderades i ett konferensrum med en utbildare från ABF. Vi ägnade tiden åt att prata om de olika roller som finns i en styrelse, vilka mål vi har med vårt arbete och hur vi ska nå dit vi vill.

Vi är riktigt pepp för att fortsätta att prata mage för allas skull, och vi har målen högt satta.

Kram hälsar Styrgruppen 🙂

13977821_10153822057420662_711048686_o