Prata mage – av Unga Magar

Happy Pride!

Hallå alla! Hoppas ni njuter för fullt av sommarvärmen 🙂

Som ni kanske har märkt slappar även bloggen till på semestern… Men vi slutar såklart inte prata mage för det! Under sommaren har Unga Magar styrgrupp, i egenskap av Sofie, först varit på Almedalsveckan på Gotland. Tillsammans med övriga Mag- och tarmförbundet var hon på plats för att knyta kontakter, samtala med beslutsfattare och för att lyfta samt uppmärksamma våra intresseområden.

Efter det åkte Bea och Elin på en internationell konferens i Slovenien. Mötet anordnades som tidigare av EFFCA (European Federation of Colitis and Crohn’s Associations eller Europeiska federationen för Kolit och Crohns föreningar) och mer om den resan får ni veta i nästa inlägg, skrivet av tjejerna själva.

Sist men inte minst deltog vi i Pride-paraden i helgen i Stockholm. Bea och Cornelia dansade loss på Mag- och tarmförbundets egna flak och gjorde allt för att sprida vårt budskap. Som ni ser fick vi hjälp av vår maskot Tammy också. Det var en sådan fest full av glädje och kärlek i luften att vi redan längtar tills nästa års parad.

HAPPY PRIDE!!!

13900174_804263419710859_3919516845992124288_n