Unga Magar Kompis

Nu drar vi igång Unga Magar Kompis. Ibland kan det kännas svårt att prata om sin mage med vänner och familj. Det är inte alla som tycker att det känns lätt att prata bajs med bästa kompisen, att dela tankar om hur det känns att kanske vara sjuk, eller känna oro för att man är det.

Kanske orkar man inte göra så mycket mer än hänga hemma i soffan, och då kan det vara skönt med en Unga Magar Kompis som kanske förstår precis hur det är. Någon att kunna skämta med när mycket annat känns svårt. Någon som kan peppa en lite när man känner att man behöver det lite extra.

Unga Magar Kompis bygger på att individer som önskar en magkompis skickar en anmälan till oss i styrgruppen. Vi försöker så gott vi kan att matcha ihop två personer efter önskemål. Därefter förmedlar vi kontakt mellan två magkompisar via mail och därefter är ni fria att utveckla den kontakten till det ni vill. Kanske är det bara några få mail, eller kanske är det en fin vänskap som väntar. Ni får tillsammans se vart er Unga Magar Kompis-kontakt leder till.

Tidigare fanns ett faddersystem, där personer kunde anmäla sig om de ville vara fadder, eller om de sökte en fadder. Vi har nu valt att kalla det Unga Magar Kompis istället, då syftet är att sammanföra personer som vill ha någon ny att kunna utbyta tankar och erfarenheter med.

Vill du ha en Unga Magar Kompis? Skicka då en anmälan formuläret till höger.

För att kunna göra så bra matchningar som möjligt så vill vi att du berättar lite om dig själv. Namn, ålder, bostadsort, eventuell diagnos samt vad du skulle vilja få ut av Unga Magar Kompis. Det behöver inte vara någon lång presentation, bara så att vi får en bild av vem det är vi ska försöka hitta en kompis till.

Kom ihåg, du är inte ensam!

Fyll i dina uppgifter