Aktiviteter

Sommarhälsning

Hej kära medlemmar,

Nu när det snart är midsommar vill ta tillfället i akt att önska er alla en härlig sommar. Vi hoppas att ni får möjlighet att njuta av långa, soliga dagar och den värme som denna årstid förhoppningsvis för med sig.

Vi är otroligt tacksamma för ert engagemang och stöd, som gör vårt arbete möjligt och meningsfullt. Vi hade vårt årsmöte under våren med många deltagare vilket kändes väldigt fint. 

Vi har haft en föreläsning på plats på Sjukhusbiblioteket i Malmö. Den hette och handlade om ”Funktionella magtarmsjukdomar hos barn och ungdomar – Hur hjärnan och magen hänger ihop”. Vår första familjeaktivitet för 2024 var ett besök på Ystad Djurpark, med runt 80 st deltagare, en fantastiskt sammanslutning för en varm och fin dag.

Under sommaren kommer vi att fortsätta vårt arbete i bakgrunden och förbereda spännande aktiviteter och möten för hösten. Vi ser fram emot att träffa er igen och fortsätta vårt viktiga arbete tillsammans. Håll utkik på vår Instagram och på vår hemsida.

Tills dess, ha en fin midsommar och en härlig sommar! Var rädd om er, era magar och varandra.

Varma sommarhälsningar,

Styrelsen för Mag- och Tarmföreningen i Skåne