Aktiviteter

Ungar Magars familjehelg

Vi skriver här om förbundets ”Unga Magars familjehelg” den 7-8 september 2024 bjuder Unga Magar in till en helg på Runö Folkhögskola. Helgen vänder sig till alla barn och unga mellan 5-15 år som har en mag- eller tarmsjukdom samt deras föräldrar och syskon. Här får hela familjen möjlighet att träffa andra medlemsfamiljer från hela landet för att umgås och byta erfarenheter med varandra.

Kursgården Runö ligger naturskönt i Roslagens skärgård, med härliga öppna ytor att springa och leka på. Här bor hela familjen tillsammans i en härlig skärgårdsmiljö med god mat och bekväma hotellrum. Under helgen kommer vi att få lyssna till flera spännande föreläsningar tid till både roliga lekar, pyssel och bad i Runös fina pool.

I priset på 500 kr per familj ingår boende, mat och resa.

Läs mer om helgen och se hur programmet ser ut på Mag- och tarmförbundets hemsida:

www.magotarm.se/familjehelg

Vill du anmäla dig eller få mer info kontaktar du kansliet på: Tel: 08-642 42 00 E-post: email hidden; JavaScript is required

Varmt välkommen!