Aktiviteter

Information och lite nyheter

Hej på er!

Hoppas ni har det så fint det går i dessa tider.

Vi kommer  byta mailadress under våren- så håll utkik här på sidan, i mail eller på sociala media. Vi informerar  när det är dags. Mailen vi har nu är inte så enkel att förstå att den kommer från oss, men vår nya kommer att vara email hidden; JavaScript is required. Enkel och bra!

Vi hade årsmöte den 20 mars och vi var i år i Malmö.

Vi planerade lite kommande aktiviteter och här kommer lite information om dessa.

Må Bättre Helg och Skånes Djurpark kommer vi att ha, liksom trampolinpark för de yngre, och yoga. Vi kommer även att satsa på föreläsningar via zoom och träffar (både digitalt och ”på riktigt”) för våra medlemmar där vi kan prata med personer som kanske har samma diagnos och utbyta erfarenheter och tips.

Något du saknar? Maila email hidden; JavaScript is required eller ring 072-575 42 68 och lämna meddelande så hör vi av oss.

Vi hörs igen

Styrelsen


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/magotarm/public_html/wp-content/plugins/wp-font-awesome-share-icons/wp-font-awesome-share.php on line 352