Nyheter

Författarkväll med Torgny Wirén 19/4

Författarkväll med Torgny Wirén

Torbjörn Åhgren och Torgny Wirén, två barndomskamrater som efter gymnasiet gick skilda vägar. Den ene blev polis och kriminalkommissarie i Göteborg, den andre skol- och ungdomspräst i Jönköping. Men de har hela tiden hållit kontakten. En sen kväll föddes idén att skriva något tillsammans. Det var i skärningspunkten mellan deras båda yrken som denna kriminalroman växte fram. Hör den populära Jönköpingsprästen berätta om sig själv och om skrivandet.

När: Onsdagen den 19 april kl. 18-20 Plats: Barnarpsgatan 19, Jönköping i Funktionsrätts lokaler, hiss finns! Kostnad: Gratis för medlemmar. Det bjuds på fralla och dryck.

Anmälan: Senast 14 april till email hidden; JavaScript is required eller via sms/tfn till Josefin 070-311 89 39. Meddela även eventuella allergier vid anmälan.

Torgny Wiren Bowling jönköping