Nyheter

Familjedag på Nordens Ark -11 juni

Ta med familjen och följ med föreningen på en upplevelsedag på Nordens Ark. Här kan du besöka hotade djurarter och lära dig mer om arbetet med att bevara den biologiska mångfalden. Se gärna bifogad video.
https://nordensark.se/besok-oss/
Tid: Kl. 10.00-15.00. Gemensam lunch kl. 12.00 i restaurangen.
Var: Vid ingången till Nordens Ark, Hunnebostrand. Föreningen bjuder alla medlemmar på entré och lunch.
Anmälan till: mejl email hidden; JavaScript is required med information om namn på deltagare och vilken aktivitet anmälan avser. Meddela också ev. specialkost. Begränsat antal platser. Först till kvarn. Sista anmälningsdag är 20 maj


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/magotarm/public_html/wp-content/plugins/wp-font-awesome-share-icons/wp-font-awesome-share.php on line 352