Nyheter

Föreläsning – Kan jag boosta min tarmflora

Föreläsning tisdagen 30 november- Bohusläns museum-
Kan jag boosta min tarmflora?

Stine Störsrud, leg. dietist, med. dr. Sahlgrenska kommer och föreläser om tarmfloran

Kunskapen om tarmens bakterier och samband med fysiska och psykiska tillstånd och sjukdomar ökar. En avvikande tarmflora eller ett avvikande samspel mellan tarm och hjärna tros förklara en del av våra vanligaste sjukdomar. Kan det vara så att man blir vad man äter? Kan man boosta sin tarmflora för att i framtiden undvika eller läka symtom och sjukdom?

Fri entré!

Biljetter bokas hos Bohusläns museum senast 23 november på grund av begränsat antal platser, tel 0522-65 65 01.

Biljetter skall hämtas ut senast 30 min innan föreläsningen börjar.

 


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/magotarm/public_html/wp-content/plugins/wp-font-awesome-share-icons/wp-font-awesome-share.php on line 352