Familjehelg på Runö 24-25 september

Helgen den 24-25 september bjuder Unga Magar in till en familjehelg på Runö Folkhögskola. Helgen vänder sig till alla medlemsfamiljer med barn i åldrarna 5-15 år, som har en mag-tarmsjukdom, oavsett diagnos. Syftet med familjehelgen är att sammanföra barnfamiljer från hela landet för att byta erfarenheter och umgås. Syskon är självklart också välkomna. 

Under helgen får vi även ta del av intressanta och matnyttiga föreläsningar. Helgens program börjar klockan 11.00 på lördagen och avslutas klockan 15.00 på söndagen. Hela programmet hittar du här.

Runö Folkhögskola ligger i Stockholms skärgård (Åkersberga), cirka 30 minuter med bil från Stockholm. Med buss och tåg tar det cirka en timme från Stockholms central. På Runö bor vi i trevliga dubbelrum i fina omgivningar. På området finns både pool och bastu samt tillgång till olika spel och aktiviteter som boule och kubbspel.

Hör av dig till kansliet om du är intresserad och vill veta mer. Mejl: email hidden; JavaScript is required
Telefon: 08-642 42 00.

Sista anmälningsdag till kansliet är måndagen den 29 augusti och kostnaden är 500 kr per familj. I priset för dig som medlem ingår både kost och logi samt resa. Resekostnader ersätts i efterhand efter inskickad reseräkning.

Varmt välkommen!

Program familjehelg på Runö 24-25 sept


För mer information om eventet vänligen navigera till eventet i vår kalender.