Digital yogakurs

Idag är det dags för det sista och femte yogapasset i kursen och denna gång hålls ett lunchpass. Passet börjar klockan 12 – 13. Sista kvarten kommer att avsättas för frågor. Som vanligt är det Frida Trönnberg som leder passet som är för avslappning i bäcken, höfter och ländrygg. Länk till kursen skickas ut dagen innan till alla deltagare.

De kommande veckorna kommer vi att fokusera på en specifik yogaform som är skräddarsydd för dig som känner spänningar och obehag kring bäckenregionen. Målet är att ge dig verktyg och övningar som inte bara ökar din rörlighet i vardagen, utan också ger dig kraftfulla verktyg för att minska spänningar och värk i din kropp. 

För att delta behöver du ett mjukt underlag, exempelvis en yogamatta eller sängen. Du kommer även att behöva en längre sjal eller yogabälte, några kuddar och filtar för extra komfort. Det är också en god idé att ha två tjocka böcker eller yogablock, samt två par raggsockor eller tjockare strumpor. 

Samtliga sessioner kommer att äga rum via Zoom. Efter varje yogapass kommer det att finnas 15 minuter av frågestund där du kan dela dina funderingar genom chattfunktionen. 


För mer information om eventet vänligen navigera till eventet i vår kalender.