Nyheter

Välkommen till medlemssidan

Vill du läsa tidigare nummer av Allt om Mage? Kika på en föreläsning om IBS eller tarmcancer? Kanske prova ett yogapass? Nu kan du som är medlem logga in på vår nya medlemssida här på www.magotarm.se

Första gången loggar du in med din e-postadress som du har registrerat hos oss och sedan väljer du själv ett lösenord genom att välja ”skapa nytt lösenord”. Inloggningsknappen finner du längst upp till höger i dator och i mobilen finner du den via menyn längst upp till höger. Om du nyligen bytt e-postadress som du inte meddelat oss eller om du inte har angett någon e-postadress alls tidigare kan du meddela oss din e-postadress på email hidden; JavaScript is required 

Inne på medlemssidan kan du även själv ändra dina kontaktuppgifter när du behöver.  

Vill du bli medlem kan du registrera dig på startsidan (hem) här inne på www.magotarm.se
Välkommen in i gemenskapen!