Nyheter

Grön bild med gröna blad och text: Tack för att du engagerar dig!

VÅRT VARMASTE TACK TILL DIG SOM ENGAGERAR DIG!

VÅRT VARMASTE TACK TILL DIG SOM ENGAGERAR DIG

Vi vill vi uppmärksamma alla er ute i landet som är förtroendevalda eller på annat sätt hjälper till och engagerar er ideellt för Mag- och tarmföreningarna. Det är ett viktigt, stort och värdefullt arbete ni gör för medlemmarna och för att kunskapen om mag- och tarmsjukdomar ökar hos allmänheten. Er insats gör skillnad på många sätt! Vårt största och varmaste tack till er! Ni är guld värda!

Vill du vara med och hjälpa till med något i din förening? Att engagera sig i sin Mag- och tarmförening är utvecklande och du får vara med om intressanta och roliga aktiviteter samtidigt som du stöttar andra. Kontakta din förening om du är intresserad eller vill veta mer.

Vill du stötta andra genom att dela med dig av din sjukdomsberättelse till oss som vi delar på våra sociala medier? Varmt välkommen att kontakta oss på kansliet via mail email hidden; JavaScript is required