Nyheter

Yoga-kurs på distans för avslappning i bäcken, höfter och ländrygg

Mag- och tarmproblem orsakar ofta spändhet i musklerna i och kring bäckenet. I september bjuder vi därför in till en digital yogakurs på totalt fem tillfällen där du som är medlem i Mag- och tarmförbundet får lära dig övningar för att slappna av i din bäckenbotten, höfter och ländrygg så att du kan känna dig mer rörelsefri i vardagen.

Vi kommer även använda oss av kraftfulla övningar som kan lugna ångest, stress och smärta. Metoden är mjuk och du kan vara med oavsett yogavana. Du behöver endast ett mjukt underlag att vara på och några filtar och kuddar.

Kursen leds av Frida Trönnberg som är yogalärare, och snart färdig traumaterapeut, med specialinriktning mot bäckenbotten och långvarig smärta. Hon driver företaget Helt Underliv och Instagramkontot @heltunderliv där hon hjälper personer med bäckenbesvär att bryta smärtcykeln och börja njuta av livet igen. Frida har själv haft bäckensmärta (orsakat av en förlossningsskada) som hon tog sig ur tack vare yogan. Nu delar hon med sig av sitt viktiga arbete till andra som är i behov av hjälp.

Kursen startar den 12 september klockan 18.00 och sker på distans enligt nedanstående schema.

De tre kvällspassen är en timme långa och efter passet finns tid för frågor. De två efterföljande lunchpassen är 45 minuter långa och även där är tid avsatt för frågor till Frida.

Tisdag den 12:e september kl. 18-19.15

Tisdag den 19:e september kl. 18-19.15

Tisdag den 26 september kl. 18-19.15

Tisdag den 3 oktober kl. 12 -13.00

Tisdag den 10 oktober kl. 12-13.00

Kursen vänder sig till dig som medlem i Mag- och tarmförbundet oavsett diagnos. Önskar du vara med på denna yogakurs skickar du din anmälan med dina personuppgifter och mejladress till: email hidden; JavaScript is required senast den 22 augusti. Därefter tar vi emot anmälningar i mån av plats. Efter anmälan kommer du att få en länk som du kan logga in på när det är dags.