Nyheter

Familjehelg

Familjehelg 23-24 september

Helgen den 23-24 september bjuder Unga Magar in till en familjehelg på Runö Folkhögskola. Helgen vänder sig till alla medlemsfamiljer med barn i åldrarna 5-15 år, som har en mag-tarmsjukdom, oavsett diagnos. Syftet med familjehelgen är att sammanföra barnfamiljer från hela landet för att byta erfarenheter och umgås. Syskon är självklart också välkomna.

Under helgen får vi även ta del av flera intressanta föreläsare. Bland annat kommer barnläkaren Helena Jonsson Rolandsdotter att föreläsa en av dagarna. Helena är barnläkare och överläkare på Sachsska barn- och ungdomssjukhusets enhet för pediatrisk gastroenterologi och nutrition. Även Stine Störsrud, som är dietist och forskare på Sahlgrenska sjukhuset kommer att föreläsa en av dagarna. Programmet kommer att spikas mer definitivt i maj. Tanken är att helgen program börjar klockan 11.00 på lördagen och avslutas klockan 15.00 på söndagen. 

Runö Folkhögskola ligger i Stockholms skärgård (Åkersberga), cirka 30 minuter med bil från Stockholm. Med buss och tåg tar det cirka en timme från Stockholms central. På Runö bor vi i trevliga dubbelrum i fina omgivningar. På området finns både pool och bastu samt tillgång till olika spel och aktiviteter som boule och kubbspel.

Hör av dig till kansliet om du är intresserad och vill veta mer. Mejl: email hidden; JavaScript is required
Telefon: 08-642 42 00.

Sista anmälningsdag till kansliet är måndagen den 21 augusti 2023 och kostnaden är 500 kr per familj. I priset för dig som medlem ingår både kost och logi samt resa. Resekostnader ersätts i efterhand efter inskickad reseräkning.

Varmt välkommen med din anmälan!