Nyheter

Film från Bokreleasen: När förlossningen fortsätter att göra ont

I samband med att projektet Förlossningsskadad Kvinna släppte boken ”När förlossningen fortsätter att göra ont – skadorna vi inte pratar om”  höll Mag- och tarmförbundet en kväll om förlossningsskador samt bokrelease på Medelhavsmuseet i Stockholm. En inspelning från kvällen går nu att ta del av på förbundets Youtube-kanal.

Boken ”När förlossningen fortsätter att göra ont – skadorna vi inte pratar om” är skriven av journalisten Anne Lichtenstein som intervjuat 13 av projektets ambassadörer om deras erfarenheter av att drabbas av allvarliga förlossningsskador. Medverkar i boken gör även flera kvinnor ur vårdprofessionen som gjort banbrytande insatser för förlossningsvården.

Kvällen skedde enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och går att ta del av i sin helhet här: https://lnkd.in/ekFNz9cS

Boken ”När förlossningen fortsätter att göra ont – skadorna vi inte pratar om” är gratis (men vi tar ut en portokostad på 70 kr) och går att beställa genom att skicka ett mail till: email hidden; JavaScript is required.

Här kan du även ladda ner boken som e-bok.