Nyheter

Appen Drugstars

Många av våra medlemmar har sjukdomar som kräver mycket medicinering. Det finns också en hel del smartphone-appar som hjälper patienter att hålla ordning på sina läkemedel. Efter önskemål från medlemmar har Mag- och tarmförbundet därför anslutit sig som mottagarorganisation i en sådan app; Drug Stars.

Appen bygger på ett bonussystem där varje person som använder den för att hålla ordning på sin medicinering tilldelas stjärnor som sedan kan doneras till valfri mottagarorganisation. Stjärnorna omvandlas så småningom till pengar.

Mag- och tarmförbundet har testat appen och tycker att den är enkel att hantera och faktiskt lite rolig att använda!

Appen är naturligtvis gratis. Du som vill ladda ned den och testa kan fota QR-koden nedan eller ladda ned den på denna länk: https://drugstars.onelink.me/FN6p/Magtarmforbundet