Nyheter

Allt om mage nominerad i Publishingpriset 2017

Mag- och tarmförbundets medlemsmagasin Allt om mage är nominerad i Publishingpriset 2017.

”Nominering och vinst i Publishingpriset är en kvalitetsutmärkelse som visar att en produktion håller högsta klass” skriver Publishingpriset på sin hemsida.

Om ett budskap ska nå fram, krävs mer än bara god form. I den heltäckande årliga kommunikationstävlingen Publishingpriset bedömer en jury text, visuellt innehåll och fysiskt utförande. Juryn består av verksamma kommunikatörer såsom fotografer, grafiska formgivare, filmproducenter, journalister och redaktörer. De granskar, värderar och jämför tävlingsbidragen, som bedöms utifrån ett antal kriterier.

– Det känns jätteroligt och vi är mycket stolta över att Allt om mage är med i juryns urval, säger Mag- och tarmförbundets ordförande Margareta Röstlund.

Årets vinnare offentliggörs måndag 23 oktober på anrika Berns och Chinateatern vid Berzelii Park i Stockholm. Då avslöjas vilka av finalisterna som vinner sin kategori och något av de tre Grand Prix, som i år delas ut för bästa film, bästa print och bästa webb.