Nyheter

Margareta Röstlund är ny tillförordnad ordförande i förbundet

Den 1 maj 2016 tillträde Margareta Röstlund som ny tillförordnad ordförande i förbundet.

Såhär skriver Margareta om sig själv:

Mitt namn är Margareta Röstlund, jag är 62 år och bor i Örebro. Jag är gift med Kjell sedan många år och tillsammans har vi två barn och fem barnbarn. Min arbetsplats är på PRO där jag arbetar som ombudsman.

Min diagnos är Chrons sjukdom och den har jag haft sedan 1967 då jag var 14 år. Förutom några svåra perioder så har mitt liv fungerat ganska bra trots kronisk sjukdom. Eftersom jag fick min diagnos som väldigt ung så brinner jag speciellt för de barn och ungdomar som drabbas av dessa sjukdomar och därför vill jag arbeta för att de och vi andra ska kunna leva ett så bra och normalt liv som möjligt.

Jag ser fram emot att få leda organisationen fram till oktober 2017 då nästa kongress ska genomföras, och jag hoppas att vi tillsammans ska försöka göra en bättre värld möjlig för oss alla med Mag- o tarmsjukdomar.