Unga Magar Kompis

Ibland kan det kännas svårt att prata om sin krånglande mage med vänner och familj. Det kan kännas svårt att prata om oro över att kanske vara sjuk. Eller andra tankar och problem som uppkommer i samband med en krånglande mage.

Därför har vi startat Unga Magar Kompis. Kompisar som verkligen förstår och kan dela många av de upplevelser och känslor som finns i samband med en krånglande mage. Unga Magar Kompis syftar till att sammanföra personer som vill ha någon att kunna utbyta tankar och erfarenheter med i samband med mag- och tarmbesvär.

Unga Magar Kompis bygger på att personer som önskar en magkompis skickar en anmälan till oss. Vi försöker så gott vi kan att matcha ihop två personer efter önskemål. Därefter förmedlar vi kontakt mellan två magkompisar via e-mail och därefter är ni fria att utveckla den kontakten till det ni vill. Kanske är det bara några få e-mail, eller kanske är det en fin vänskap som väntar. Ni får tillsammans se vart er Unga Magar Kompis-kontakt leder till.

Vill du ha en Unga Magar Kompis? Skicka då en anmälan genom att fylla i formuläret till höger.

För att kunna göra så bra matchningar som möjligt så vill vi att du berättar lite om dig själv. Namn, ålder, bostadsort, eventuell diagnos samt vad du skulle vilja få ut av Unga Magar Kompis. Vi behöver detta för att vi ska få en bild av vem det är vi ska försöka hitta en kompis till. Önskar du något speciellt så skriv och berätta det för oss.

Har du frågor eller funderingar kan du skriva till oss på: email hidden; JavaScript is required.

Kom ihåg, du är inte ensam!

Fyll i formuläret