Nyheter

Infobrev 2017

Kära medlemmar!

Nu går vi mot ljusare härliga tider och vi har bildat en ny styrelse och flyttat vårt kansli till Malmö.Kansliet kommer ej att vara bemannat alla dagar men det går att nå oss på telefon. Vi kommer inte ha möjlighet att läsa av mejlen just nu då kansliet är under uppackning, men vi kommer gå igenom alla mejl när vi är installerade och klara.

Vi är  nu i fullgång med att planera årets aktiviteter och händelser. Längre fram i vår kommer vårt nyhetsbrev då vi har alla datum fastställda. Håll även utkik på vår hemsida och facebooksida där vi uppdaterar kommande aktiviteter framöver.

Familjedag på Ven 10/6-17

Denna dag träffas vi och tar en cykeltur på Ven tillsammans med våra familjer. Alla är välkomna, gammal som ung. Föreningen bjuder på resan och vill man hyra cykel eller göra annan aktivitet så står man för den kostnaden själv. Efter lite fri aktivitet sluter vi upp tillsammans och grillar. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Information om dagen kommer separat till de som anmäler sig.

Vid anmälan är det viktigt att ni anger hur många vuxna respektive barn som kommer. Vi behöver åldern på barnen till bokningen.

OBS!! Sista anmälningsdag är den 21 maj!

Anmälan görs till Kansliet!

Du som ännu inte angett din mejladress till kansliet, gör det gärna så fort som möjligt! Då når vi ut till fler med vår information på ett miljövänligt sätt och vi kan snabbt nå dig med information mellan nyhetsbreven om det skulle behövas.

Vänliga hälsningar,

Styrelsen